Politică de livrare

Produsele Smart Key Replace sunt disponibile atât în țară, cât și internațional, și vor fi livrate national prin curierat rapid ( FAN Courier sau Cargus in functie de destinatie ).

Perioada standard ( medie ) de livrare este cuprinsa intre 3-10 zile lucratoare, la care se adauga transportul ( 24-48 ore ). Aceasta poate fi consultata in sectiunea descriere/detalii a fiecarui produs in parte.

Produsele noastre sunt realizate individual și cu multă migală, fapt ce face ca durata de producție să fie de până la 15 zile lucrătoare, în cazul în care nu sunt disponibile pe stoc, in perioade de sarbatoare sau alte situatii exceptionale.

De sărbători, în perioadele de reduceri, fenomene meteo extreme, calamitati, situatii exceptionale, termenul de livrare se poate prelungi independent de noi.

Orar livrare

Prin curierat, comenzile onorate de curier vor fi livrate de Luni până Vineri între orele 9:00-18:00 la adresa menționată în comandă. La cerere, curierul poate face livrări și Sâmbăta. Zilele de weekend și sărbătorile legale nu sunt considerate zile lucrătoare. Odată plasat produsul în responsabilitatea firmei de curierat, Smart Key Replace nu își asumă întârzierile ce pot interveni pe parcurs.

Costuri

Costul standard al transportului este GRATUIT. In anumite localitati exista costuri suplimentare pe km, acestea pot fi consultate pe https://www.fancourier.ro/acoperire/

In situatia in care aveti domiciliul in una dintre aceste localitati, exista mai multe variante de livrare:

  • la cel mai apropiat sediu Fan Courier
  • door to door cu extra charge pentru km suplimentari
  • livrare prin Cargus ( in regim  curierat door to door )
  • Costul standard al transportului prin Cargus este GRATUIT.

Primirea coletului

Destinatarul va primi coletul pe bază de semnătură. La primirea acestuia este recomandat ca produsele să fie verificate și refuzate în cazul în care nu corespund comenzii inițiale sau sunt deteriorate.

Retururi

În cazul în care comanda trebuie anulată înainte de livrare, te rugăm să ne contactezi la adresa contact@smartkeyreplace.com pentru a analiza starea comenzii. Dacă aceasta nu a fost înca trimisă spre producție, solicitarea poate fi onorată. În caz contrar, ne rezervam dreptul de a reține suma și a continua livrarea produselor. În cazul în care comanda a fost deja livrată, consultă secțiunea Retururi pentru mai multe detalii.

Solicitările repetate de retur de către același client sunt considerate abuz.

Ne rezervam dreptul de a refuza comenzi ulterioare de la clientii care nu isi revendica coletele in termenul maxim de 7 zile de la curier sau care refuza coletele la primire.