Termeni și condiții

 1. Toate informațiile prezente pe acest site au caracter informativ, ele NU reprezintă oferte sau caracteristici exacte ale serviciilor și/sau produselor pe care S.C. Just Buy It S.R.L. le oferă.
 2. S.C. Just Buy It S.R.L. are dreptul oricând și în orice moment să schimbe sau să modifice conținutul și/sau structura site-ului, fără a te informa dinainte.
 3. Site-ul www.smartkeyreplace.ro conține informații cât mai clare și mai concise însă acestea reprezintă numai o imagine de ansamblu a ceea ce însumează, de fapt, activitatea S.C. Just Buy It S.R.L.
 4. S.C. Just Buy It S.R.L. nu este responsabilă pentru nicio eroare, inadvertență ori descriere eronată a informațiilor, care au fost preluate din surse externe, precum site-urile partenerilor, instituții de stat, legi aflate în vigoare ș.a.m.d. S.C. Just Buy It S.R.L. preia, cu bună credință, toate informările publice ale terților, însă responsabilitatea pentru corectitudinea și actualitatea informațiilor preluate aparțin exclusiv entităților emitente.
 5. Dacă dorești să achiziționezi sau vrei să te informezi despre unul din serviciile și/sau produsele prezente pe acest site, ești rugat să accesezi formularul de contact sau să trimiți un e-mail la adresa gdpr@smartkeyreplace.ro
 6. S.C. Just Buy It S.R.L. folosește, de asemenea, datele tale personale și în scopuri de marketing. Îți prelucrăm datele personale pentru a-ți trimite buletine informative (newslettere) pe e-mail, mesaje și/sau apeluri telefonice, pentru a-ți oferi informații utile despre serviciile noastre, dar și despre produsele oferite de partenerii noștri. Dacă nu dorești să fii informat proactiv cu privire la ofertele și noutățile companiei noastre, te poți dezabona oricând.
 7. S.C. Just Buy It S.R.L. se angajează să folosească datele tale personale sau datele companiei în numele căreia ne contactați în conformitate cu obiectivele prevăzute, și se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale colectate în condițiile prevăzute de lege. Acest angajament de confidențialitate nu se extinde asupra paginilor web ale terților cu link-uri către site-ul nostru.
 8. S.C. Just Buy It S.R.L. folosește datele tale cu scopul realizării de statistici, pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor noastre și pentru a contura și înțelege mai bine profilul clienților noștri, vom colecta și folosi, de asemenea, date nepersonalizate.
 9. Prin acceptarea acestor termeni și condiții, îți dai acordul în mod expres ca anumite date personale pe care le furnizezi prin intermediul formularului de contact să fie stocate și prelucrate de către S.C. Just Buy It S.R.L.. Declari expres și neechivoc faptul că ai luat la cunoștință prevederile Legii 679/2016 și completările aduse de Legea nr. 190/2018 privind măsurile de punere în aplicare a respectivului regulament și drepturile prevăzute în cuprinsul acestei legi, pe care le poți exercita, de asemenea, conform prevederilor legale.
 10. Prin Legea nr. 679/2016 care protejează persoanele cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera lor circulație, dispui de următoarele drepturi:
 • – să solicitați acces la informațiile dvs. și informații referitoare la utilizarea și prelucrarea informațiilor dvs.;
 • – să solicitați corectarea sau ștergerea datelor dvs.;
 • – să solicitați limitarea utilizării datelor dvs.;
 • – să primiți informațiile pe care ni le-ați furnizat într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit de un dispozitiv (de exemplu, un fișier text sau excel) și dreptul de a transfera informațiile respective unui alt operator de date;
 • – să obiectați asupra procesării datelor dvs. în anumite scopuri;
 • – să vă retrageți consimțământul pentru utilizarea datelor dvs. dacă temeiul legal al procesării este consimțământul. Vă rugăm să rețineți că, dacă vă retrageți consimțământul, acest lucru nu va afecta legalitatea utilizării și prelucrării datelor dvs. pe baza consimțământului dvs. înainte de momentul la care vă retrageți consimțământul.
 • – dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatizată, inclusiv profilarea care produce efecte juridice asupra dvs. sau vă afectează semnificativ în mod similar.

Aveți, de asemenea, dreptul de a depune o plângere către autoritatea de supraveghere pentru orice presupusă încălcare a protecției generale a datelor dvs. cu caracter personal.

Atenție, în cazul în care solicitați acces la informațiile dvs., suntem obligați prin lege să folosim toate măsurile rezonabile pentru a vă verifica identitatea înainte de a face acest lucru. Aceste măsuri sunt concepute pentru a vă proteja informațiile și pentru a reduce riscul de fraudă de identitate, de furt de identitate sau de acces general neautorizat la informațiile dvs.

Datele personale sensibile sunt informații despre un individ care dezvăluie originea rasială sau etnică, opiniile politice, credințele religioase sau filosofice sau calitatea de membru al unui sindicat, informațiile genetice, informațiile biometrice în scopul identificării unice a unui individ, informațiile privind viața sexuală sau orientarea sexuală a unei persoane fizice.

 

Nu colectăm cu bună știință sau în mod intenționat informații personale sensibile de la persoane fizice și vă rugăm in consecință să nu ne furnizați astfel de date. Dacă, totuși, ne transmiteți din greșeală sau în mod intenționat date personale sensibile le vom procesa strict in scopul ștergerii acestora.

 1. Pentru a te informa asupra drepturilor tale, te rugăm să vizitezi site-ul Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
 2. Pentru exercitarea acestor drepturi, te rugăm să ne suni sau să ne contactezi prin intermediul secțiunii CONTACT din acest site.
 3. Datele tale personale nu vor fi înstrăinate sau vândute.
 4. Datele tale personale nu vor fi preclucrate în scopuri ilegale sau care te-ar putea leza în vreun fel
 5. Este interzisă reproducerea sau republicarea, sub orice formă, a conținutului materialelor prezente pe www.smartkeyreplace.ro fără acordul S.C. Just Buy It S.R.L..

Ultima modificare a acestui material: 12.01.2024